.

Актуелности

Почиње 45. Ликовна колонија "Власина 2018."

Једанаесторо уметника са домаћим и међународним признањима од данас па у наредних седам дана ствараће своја дела на јубиларној, 45. Ликовној колоноји „Власина 2018“, у организацији Лесковачког културног центра (ЛКЦ), где је синоћ отворена изложба слика са прошлогодишње колоније.

Опширније...

Отворен "Strings 2018"

Концертом Омладинског камерног оркестра "Strings", под диригентском управом Радета Пејчића, синоћ је у Народном позоришту отворен истоимени Фестивал и летња академија музике. Ова манифестација, која је прерасла из Летње школе музике, одржава се шести пут у нашем граду, у организацији Лесковачког културног центра.

Опширније...

Најављен "Strings 2018"

"Strings" фестивал и летња академија музике, некадашња Летња школа музике, која се одржава шести пут у нашем граду у организацији Лесковачког културног центра, од 23. до 28. јула окупиће више од 80 полазника из земље и иностранства. Они ће похађати часове код еминентних професора виолине, виоле, виолончела, контрабаса, гитаре и камерне музике. У оквиру богатог пратећег програма биће одржани концерти, предавања, изложба... Програм и учесници најављени су на јучерашњој конференцији за новинаре, на којој су говорили диригент Раде Пејчић, професор Факултета уметности у Косовској Митровици, Божа Сарамандић, професор Школе за музичке таленте у Ћуприји, Сања Цонић, директорка Лесковачког културног центра, уредник музичког програма Саша Стевановић и ПР Ивана Ристић.

Опширније...

Завршена Летња уметничка школа

Мултимедијалним програмом синоћ је затворена Летња уметничка школа Универзитета уметности у Београду под називом "Град: традиција будућности/ будућност традиције".

Опширније...

Маги - као да је била некад

Промоција биографије Маргите Стефановић Маги, клавијатуристкиње групе ЕКВ, из пера новинара и рок критичара Душана Весића, одржана је 16. јула у Лесковачком културном центру. У рецензији књиге чувени рок критичар Иван Ивачковић пише:

Опширније...

Карте

  • 1.jpg
  • 3.jpg

Наш YouTube канал

YouTube logo

Пријава за "Strings"

 

 Strings 2017   A3   MASTER

strings prijava

YouTube

НАШЕ СТВАРАЊЕ

ns banner 2

Преузмите наш лого

ЛИКОВНИ КОНКУРС

likovni poziv

Мапа