.

Актуелности

Nagrađivani "Šavovi" u bioskopu LKC

U bioskopu Leskovačkog kulturnog centra upravo se prikazuje nagrađivani domaći film "Šavovi" reditelja Miroslava Terzića sa Snežanom Bogdanović u glavnoj ulozi. Ovaj film inspirisan istinitom pričom o krađi beba u porodilištima svetsku premijeru imao je prošlog meseca na 69. Berlinalu.

Опширније...

Kreativna radionica za školarce

Kreativna radionica za školarce

Kreativna radionica izrade bedževa od filca održana je 14. marta u Leskovačkom kulturnom centru. Učestvovali su đaci Škole za tekstil i dizajn i OŠ "Vuk Karadžić", a radionicu su vodile profesorke Jelena Mihajlović i Milena Krstić.

Опширније...

Muharem Bazdulj: Čovek iz divljenja raste

Muharem Bazdulj, nagrađivani pisac, novinar i prevodilac, gostovao je u Leskovačkom kulturnom centru 12. marta u programu naslovljenom "Kvadratni koren iz života - razgovor o knjizi i nečemu još". Bazdulj objavljuje književne i publicističke tekstove u listovima i časopisima u Srbiji, Bosni i Hercegovini i zemljama u okruženju.

Опширније...

Promocija knjiga Vojkana Ristića
"Engleski izdavač" i "Dosije novinar" naslovi su knjiga Vojkana Ristića, novinara i pisca iz Vranja, dopisnika lista "Danas", koje su predstavljene 5. marta u Leskovačkom kulturnom centru. 

Опширније...

Izložba i knjiga "Bolnica Stobart"
U Galeriji Leskovačkog kulturnog centra 1. marta otvorena je izložba "Bolnica Stobart - Kragujevac 1915" autora Tatjane Janković. Predstavljena je i istoimena knjiga ove autorke, koja sadrži svedočanstva članica humanitarne misije Mejbel Dirmer, Monike Stenli i Oliv Oldridž. 

Опширније...

Карте

  • 1.jpg
  • 3.jpg

Наш YouTube канал

YouTube logo

YouTube

Преузмите наш лого

Мапа