.

Актуелности

Validnost

U Leskovačkom kulturnom centru 28. decembra izvedena je premijera komada Validnost, koji je realizovan u kviru projekta Validnost - rad na pozrišnoj predstavi u kojoj učestvuju invalidi. 

Опширније...

Najlepši novogodišnji ukrasi

U Leskovačkom kulturnom centru 25. decembra uručene su prigodne nagrade najkreativnijim učenicima leskovačkih osnovnih škola koji su učestvovali u akciji oslikavanja novogodišnjih ukrasa. Dodeljeno je pet nagrada u konkurenciji 200 radova iz sedam škola. Prvu nagradu dobila je Elena Bjeletić iz OŠ "Jošif Kostić". Druga je pripala Aleksi Miliću, učeniku OŠ "Svetozar Marković", a treća Staši Stojilković iz OŠ "Kosta Stamenković". 

Опширније...

Promocija knjige jereja Miroslava Jovanovića

Knjiga "Seme večnog života" jereja Miroslava Jovanovića održana je 24. decembra u Leskovačkom kulturnom centru. O knjizi su govorili protojerej Marko Adamović, arhijerejski namesnik leskovački, jerej Ljubiša Kostić, profesor Bogoslovije "Ćirilo i Metodije" u Nišu, istoričar Miloš Pavlović i autor. 

Опширније...

Sećanje na Boru Zdravkovića
Veče sećanja na pesnika Boru Zdravkovića održano je 21. decembra u Leskovačkom kulturnom centru. O poeziji, kritici, profesorskom i uredničkom radu Bore Zdravkovića govorili su Dragomir Radovanović, Danilo Kocić, Miodrag Goranović i Dragan Radović.

Опширније...

Nova knjiga Gorice Doderović

Promocija zbirke pesama "Korak" Gorice Doderović održana je 13. decembra u Leskovačkom kulturnom centru. 

Опширније...

Noć knjige

Povodom Noći knjige, najvećeg događaja za ljubitelje pisane reči, u Leskovačkom kulturnom centru 14. decembra održana je promocija knjige "Okupacija leskovačkog kraja u Prvom svetskom ratu" prof. dr Živana Stojkovića i Hranislava Rakića. 

Опширније...

Карте

  • 1.jpg
  • 3.jpg

Наш YouTube канал

YouTube logo

YouTube

Преузмите наш лого

Мапа