.

Концерт хорнисте

 

Лесковачка публика имала је јединствену прилику да слуша солистички концерт извођача на хорни, инструменту за који су писали, између осталих, Моцарт, Бах, Хендл, Густав Малер. У свечаној сали града 9. јуна наступио је хорниста Игор Лазић у оквиру овогодишње концертне сезоне Лесковачког културног центра.

Лазић је студирао у класи професора Стјепана Рабузина на Факултету музичке уметности у Београду, где је сада професор камерне музике. Усавршавао се на Високој школи за музику у Тросингену у Немачкој, где је завршио докторске студије. Од 2001. до 2011. био је соло хорниста Београдске филхармоније и у том периоду је сарађивао са светски познатим именима, међу којима су Зубин Мехта, Нејџел Кенеди, Сара Чанг, Милан Турковић, Радован Влатковић, Херман Бауман и др.
Игора Лазића је на клавиру пратио Милош Вељковић, а специјални гост концерта била је флаутисткиња Јована Лазић. На програму су била дела Рихарда Штрауса, Клода Дебисија и других композитора.

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

kusturica

Najgledanija predstava u regionu "ĐUROLOGIJA"

DjURO LKC B2

LIFFE - AkreditacijeOvogodišnji, 10. Festival filmske režije – LIFFE održaće se od 19. do 23. septembra.

Ukoliko Vaša redakcija želi da izveštava sa LIFFE-a, molimo Vas da popunite ZAHTEV ZA AKREDITOVANJE i dostavite ga najkasnije do 18. septembra 2017.

INFORMACIJE O MEDIJU

Medij:*
Ime i prezime:*
E-mail:*

Карте

  • 1.jpg
  • 2.jpg

Наш YouTube канал

YouTube logo

FAPOR

Fapor full colour

5. FAPOR - пријава за селекцију

Преузмите наш лого

Мапа