.

Промоција књиге „Први модерни градоначелник Београда“

„Први модерни градоначелник Београда“, историографска монографија о Влади Илићу, предратном градоначелнику Београда рођеном у Власотинцу, и једном од најбогатијих људи у Југославији између два светска рата, напунила је синоћ на промоцији у Лесковцу терасу Културног центра. 

О књизи су говорили рецензенти, др Предраг Марковић, научни саветник Института за савремену историју, др Иван Бецић, в. д. директора Института за српску кутуру Приштина – Лепосавић и аутор књиге, професор језика и књижевности Саша З. Станковић. Аутор Саша Стојановић из Власотинца је на овој књизи радио седам година, а у ову, како каже, авантуру упустио се 2009. године када је на новопостављеној спомен плочи испред Зоолошког врта у Београду видео да је тај легендарни градоначелник рођен у Власотинцу. Промоција је изазвала велико интересовање Лесковчана. Била је ово прва манифестација на тераси Лесковачког културног центра, на којој ће Лесковчане очекивати бројни садржаји током лета.

Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra

kusturica

Najgledanija predstava u regionu "ĐUROLOGIJA"

DjURO LKC B2

LIFFE - AkreditacijeOvogodišnji, 10. Festival filmske režije – LIFFE održaće se od 19. do 23. septembra.

Ukoliko Vaša redakcija želi da izveštava sa LIFFE-a, molimo Vas da popunite ZAHTEV ZA AKREDITOVANJE i dostavite ga najkasnije do 18. septembra 2017.

INFORMACIJE O MEDIJU

Medij:*
Ime i prezime:*
E-mail:*

Карте

  • 1.jpg
  • 2.jpg

Наш YouTube канал

YouTube logo

FAPOR

Fapor full colour

5. FAPOR - пријава за селекцију

Преузмите наш лого

Мапа