.

Izvedena premijera "Fernanda Krapa"

Na sceni Leskovačkog kulturnog centra sinoć je premijerno izvedena predstava "Fernando Krap mi je napisao ovo pismo" po tekstu Tankreda Dorsta u režiji Darka Zloporubovića. 
U ovoj priči nemačkog pisca o devojci koju su roditelji prodali bogatašu, igraju Milica Ivković, Nemanja Stanković, Žarko Mitić i Đorđe Ristić. DrAmateri se u ovom komadu bave temama o magiji ljubavi i da li iskreno voli onaj koji to govori i stalno ponavlja ili onaj koji to nemo pokazuje.
 Prva repriza predstave je 6. marta, a amatersku pozorišnu trupu Leskovačkog kulturnog centra potom očekuju gostovanja i učešće na festivalima širom Srbije.
Protagonistima i reditelju sinoć su nakon premijere uručene nagrade koje su osvojili na "Lektirići festu" u Prokuplju, gde su prošle godine nastupali sa "Revizorom". Na ovom festivalu amaterskih pozorišta, u konkurenciji devet predstava iz Srbije i Makedonije, DrAmateri su dobili pet nagrada: za najperspektivniji ansambl, reditelj Darko Zloporubović za negovanje dramske baštine, Žarko Mitić i Nemanja Stanković za najboljeg glavnog, odnosno epizodnog glumca i Srđan Cakić za najbolji kostim. 
 
 
 

Карте

  • 1.jpg
  • 3.jpg

Наш YouTube канал

YouTube logo

YouTube

Преузмите наш лого

Мапа