КОНКУРС за 60. Октобарски ликовни салон

Лесковачки културни центар расписује
К О Н К У Р С
за 60. Октобарски ликовни салон 2022.
Лесковачки културни центар расписује конкурс за овогодишњи 60. Октобарски ликовни салон. Позивамо све заинтересоване ликовне, примењене и мултимедијалне уметнике да приложе своје радове за ову традиционалну изложбу. Право учешћа имају сви ствараоци са територије града Лесковца, као и аутори из региона, без обзира на њихов професионални статус. Селекцију радова и одлуку о наградама за три најбоља рада донеће стручни жири, а резултати и термин отварања изложбе биће објављени на сајту и фејсбук страници Лесковачког културног центра. Конкурс је отворен до 13. октобра 2022. године.
Аутори могу да пријаве највише три рада који се по форми и садржини могу изложити у Галерији Лесковачког културног центра. Обавеза учесника је да пријаву за конкурс доставе у електронској форми. Пријава треба да садржи личне податке, контакт, фотографије радова који се предлажу за изложбу и кратку биографију, такође у електронској форми.
Радови се могу донети лично сваког радног дана од 9 до 14 часова или послати поштом на адресу:
Лесковачки културни центар, Булевар ослобођења 101, 16000 Лесковац, са назнаком „За Октобарски ликовни салон“.
Контакт особа за пријем радова: Иван Младеновић, тел: 064 803 2820.
Контакт особа за онлајн пријаве: Ивана Ристић, тел: 064 876 3390; е-маил: ivana.ristic1@gmail.com.
После затварања изложбе, аутори су у обавези да примљене радове преузму у року од седам дана. Радове који нису изабрани за излагање, аутори могу подићи у року од седам дана након завршене селекције. Организатор има право да одабране радове објави у каталогу и медијима.


Пријаву можете скинути на линку: https://lkc.org.rs/wp-content/uploads/2022/10/PRIJAVA.doc